ПОДКРЕПА ЗА БЛОГА

ПРЕГЛЕД на рекламите

РЕКЛАМИ от Google

ТЪРСАЧКА за Всеки

Custom Search

петък, 3 юли 2015 г.

ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ

,
Днес ни припомниха за зловещия проблем "Чернобил".

Само, че Ние отдавна не им вярваме. 
Лъжеха ни след атомния взрив през 1986 год, че няма нищо обезпокоително за хората, лъжат ни и днес, след грандиозния пожар пак там, че всичко е наред и облаците няма да стигнат до нас, пък ако случайно достигнат до България да не си мислим, че в тях се съдържат радиоактивни частици!! Само, че онзи казваше- ..".ДА, ама НЕ..."
Тогава лъжливото овчарче от съветска Украйна се пошегува с нас, а сега как да повярваме на същото това овчарче, което вече е от демократична Украйна?
 Вярно е, че и лъжливото овчарче  през този период се развиваше и сега можеби стана световен шампион по лъжите. 
Неспирно лъже народа си, а който не вярва му изпраща армията и фашистките бригади, а ако някой от ЕС или от Америка си позволи да не му повярва, лично от най високо място му посочват съдбата на този дето взриви кулите на Америка или пък на онзи от Ирак, дето му забравихме името.
С петдневно закъснение се усетиха и нашите медии, че имат финансови задължения към някого, обявиха тотална мобилизация на здравите сили, за да ни наредят да не проявяваме "нездрав интерес" и да не се "излагаме като кифладжии" пред приятелите си от близо и далеч!!!

03.07.2015 г.
Д.Ганчовски

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.